062/8156871 - Trubači za veselja Veseli momci

Dobro je poznato da trubači čine temelj dobre atmosfere tokom svakog slavlja, bilo da je u pitanju rođendan, svadba, krštenje ili neki drugi događaj, koji zahteva veselje i dobar provod. Naši trubači su vrsni poznavaoci muzike, koji koriste razne duvačke instrumente, među kojima je najučestalija truba, najpoznatiji trubački instrument kako u Srbiji, tako i u svetu. Zahvaljujući njenim zvucima, proslavljen je festival trubača u Guči, kojeg godišnje posete pristalice zvuka trube iz različitih delova sveta.

Ukoliko ste ljubitelj zvuka trube i planirate da angažujete trubače za vaš sledeći srećan događaj, trubački orkestar Veseli momci će vrlo rado upriličiti vaše slavlje kvalitetnim zvucima trube. Pružite nam svoje poverenje, a mi ćemo vam omogućiti slavlje za pamćenje! Budite slobodni da nas kontaktirate na imejl: veselimomci@trubacinovisad.com ili na telefon: +381628156871.

Bez obzira u kom gradu u Srbiji živite, kod vas će doći naši trubači. Novi Sad, Beograd, Suboticu ili neki drugi grad vrlo rado ćemo posetiti, ukoliko odlučite da baš mi budemo orkestar, koji će upriličiti vaše srećne trenutke.

Ukoliko niste imali priliku da nas čujete, osvojeno treće mesto, na svetski poznatom festivalu trubača u Guči, dokazalo je našu profesionalnost u sviranju. S druge strane, posetom Jutjuba možete ukucati ime našeg orkestra i čuti kako naša muzika zvuči uživo.

Veseli momci osvojili 3. mesto na festivalu u Guči (2018)

Kada biste sada upitali nekog stranca da li je čuo za festival u Guči, verujemo da bi potvrdno odgovorio, jer je u pitanju svetski poznat festival, kojeg svake godine poseti par stotina hiljada ljudi iz Srbije i inostranstva. Uočivši važnost ovog događaja, 2005. je donesena odluka da bude snimljen dokumentarac o pomenutom festivalu.

Mnoga poznata imena su spoznala važnost ovog festivala, koji teži održavanju i širenju tradicionalnog zvuka trube van srpskih granica. Među tim imenima jeste Dobrica Erić, koji je bio domaćin ovog festivala tokom 2013, zatim i Branko Radičević, na čiji nagovor su ,,Večernje novosti" odlučile da dodeljuju ,,Zlatnu trubu", najboljem trubaču na festivalu u Guči, u svrhe popularisanja zvuka trube kao osnovne odlike srpske tradicije.

Učešćem na festivalu u Guči (2018), naš orkestar je, tom prilikom, osvojio vredne nagrade:

-● Treća nagrada

-● Nagrada za najboljeg basistu

Pored talenta, bile su potrebne godine rada i truda kako bi naš orkestar postigao željene rezultate.

Mislite na vreme i angažujte profesionalne trubače, koji svaku atmosferu dovode do usijanja. Možete nas kontaktirati na imejl: veselimomci@trubacinovisad.com ili na telefon: +381628156871.

Trubači Novi Sad

Ukoliko ste stanovnik Novog Sada, verujemo da ste čuli za naš orkestar, čija muzika dodatno ulepša svaki trenutak, a gosti dugo godina pamte svaki događaj po lepoj atmosferi.

Naše višegodišnje iskustvo širom Srbije i raznim zemljama Evrope omogućilo nam je da steknemo brojna prijateljstva i pružilo nam važan korak u našoj budućoj karijeri.

Trubački orkestar Veseli momci pod vođstvom Danijela Kostića je spreman da uveliča vaše najlepše događaje, kao što su svadbe, punoletstva, krštenja, proslave i druga slavlja. Našom muzikom ćemo ulepšati trenutke slavlja, kako vama, tako i vašim bliskim ljudima.

Inače, naš put muzike počeo je u samom detinjstvu, kada je truba postala sastavni deo naših života. Ljubav prema ovom instrumentu prenosi se s generacije na generaciju, te smo još kao dečaci imali priliku da započnemo učenje sviranja i ovladavanje tehnikama trube, da bismo posle mnogo godina spoznali dubinu trube i postali profesionalni trubači, čija ljubav prema ovom instrumentu traje i danas.

Zarad kvalitetnog sviranja, potrebne su godine iskustva, kako bi svirač uspešno ovladao tehnikama instrumenta. Ako organizujete određeni događaj, koji je važan za vas, birajte one trubače, koji su iskusni u svom poslu.

Potrebni su vam profesionalni trubaci Novi Sad. Novi Sad je vaš rodni grad i želite vrhunsku atmosferu na vašem važnom događaju? Pravo rešenje jeste orkestar Veseli momci, koji će ispuniti sva vaša očekivanja! Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati ili se, ipak, informišite na našem sajtu.

Nudimo širok repertoar pesama

Naš orkestar pruža širok repertoar, od domaće muzike, preko zabavne i džez, do strane muzike. Iako znamo oko 1.500 pesama, težimo da unapređujemo naš repertoar stalnim učenjem nove muzike, kako bismo uspeli da zadovoljimo muzičku želju svakog našeg klijenta.

Pored dobre atmosfere, trubači se angažuju kako bi uveličali i one posebne trenutke tokom nekog slavlja, kao što su dočekivanje mladenaca u sali i ispred crkve, dočekivanje gostiju na svadbu i drugi važni trenuci. Prema tome, naš repertoar sadrži i druge važne pesme, koje će svaki značajan trenutak, tokom vašeg slavlja, dodatno učiniti posebnim.

Pored toga što težimo da budemo u toku sa svim žanrovima muzike, u okviru našeg repertoara prioritet čine narodna kola, koja su najtraženija na slavljima, jer najčešče ona podstaknu sve goste na igru i veselje.

Našu muziku stvaramo iz srca, te zato ona i podstiče goste da, već pri prvim zvucima naših truba, zaigraju i zapevaju zajedno sa nama.