062/8156871 - Trubači za veselja Veseli momci

Trubači Subotica. Subotica je prelep grad. Kao i svakom drugom gradu, ako želite da učinite Vaše veselje drugačijim pozovite trubače. Naš nadaleko čuveni orkestar Veseli Momci, čija je prva truba Danijel Kostić, doće će u Suboticu za sva vaša slavlja i veselja, žurke, svadbe, maturske, veridbe, krštenja,diplomske, venčanja.

Zašto mi?

Zato što volimo naš posao.

A možda pre zato što ostavljamo srce na terenu. Jer želimo da nas pamtite, da nas opet pozovete i da nas preporučite vašim najbližima.

I zato što pored otga što volimo da sviramo mi to i znamo da radimo. Dokazali smo to na presitžnim takmičenjima, i naravno u Guči.

Trubači u Subotici su već sasvim prirodna pojava i jednostavno je teško zamisliti veselje bez da zagrme naše trube i bubnjevi. Možda nas zbog toga i zovu, pa preporučuju i vole i žele opet da vide. Mi smo trubački orkestar koji će doći i u Suboticu kada nas pozovete.

Proverite zašto kažu da bez tručbača nema šlagvorta. Pripremite Vaše uvce za naše trube.

trubači Subotica

Svada, krštenje ili bilo koje drugo veselje bez trubača? Teško. Danas to tako ne biva.

TRUBAČI SUBOTICA KONTAKT

Kao i u svakom drugom mestu garantujuemo lep provod i savršeno veselje. Neka Vaši goste pamte scenario koji ćemo osmisliti zajedno sa vama. Ili nas pustite da improvizujemo jer to najbolje znamo i radimo. Dokazano. I provereno više puta.

E pa ovako. Kada Vam dolaze gosti pored domaći na neka budu trubači. Jer tako treba i tako je lepše. Bilo gde. Ispred Vaše kuće, ili u stanu ili nekom objektu.

Trubački orkestar za veselja Veseli Momci razbudiće Suboticu i razdrmati Vaše goste. Jer mi to znamo i umemo da uradimo.

trubači Subotica

Kako započeti? Naše kontakte možete videti na sajtu. Okrenite telefon ili viber ili nas kontaktirajte na drugi način preko kontakt stranice, a mi stižemo da budemo aktivni učesnici na svadbi, veridbi, krštenju, rođendanu ili događaju koji je vama bitan.

Možete nas pozovati da se dogovorimo: Trubači Subotica: +381 62 8156871

Mi uživamo da zabavljamo ljude i to radimo na profesionalan način, sa poštovanjem prema gostima, domaćinu i njegovoj porodici. Veselja na kojima gostujemo su dinamična, uzbudljiva i vesela. Gosti uživaju u našoj muzici i veselje im ostaje u pamćenju. Mi smo iskusni zabavljači koji znaju šta narod voli i koji znaju na koji način da podignu atmosferu. Sviramo brojne poznate numere, obrađene na naš način i izvedene kvalitetno.

Bilo gde da sviramo, mi dolazimo u tačno zakazano vreme. Nemoguće je da ne ispoštujemo dogovoreno. Gde god da smo gostovali, domaćini su nam bili zahvalni i mi se uvek trudimo da budemo sve bolji i bolji. Mi smo idealni trubači za veselja.

Redovno nastupamo u Guči, na festivalu na kojem smo osvojili brojne nagrade.Vodimo računa o kvalitetu naše muzike, redovno ažuriramo svoj repertoar koji možete i unapred dogovoriti sa nama. Trubači u Subotici pružaju zaista jedinstven doživljaj slavlja, doprinose sveukupnoj atmosferi događaja i verujemo da su neophodni sastavni deo svakog radosnog okupljanja, bilo da se radi o venčanjima, ispraćajima, rođendanima ili proslavama.

Dostupni smo za vaše pozive u svakom trenutku, pozovite nas kad god vam odgovara. Naše nastupe možete pogledati u video sekciji našeg sajta, ili na našoj Fejsbuk stranici. Uverite se u kvalitet naše muzike. Biće nam čast da uveličamo vaše slavlje i postanemo vaši prijatelji.