Veseli Momci trubači za sva veselja

Subotica je prelep grad. Kao i svakom drugom gradu, ako želite da učinite Vaše vesleje drugačijim pozovite trubače. Naš nadaleko čuveni orkestar Veseli Momci, čija je prva truba Danijel Kostić, doće će u Suboticu za sva vaša slavlja i veselja, žurke, svadbe, maturske, veridbe, krštenja,diplomske, venčanja.

Zašto mi?

Zato što volimo naš posao.

A možda pre zato što ostavljamo srce na terenu. Jer želimo da nas pamtite, da nas opet pozovete i da nas preporučite vašim najbližima.

I zato što pored otga što volimo da sviramo mi to i znamo da radimo. Dokazali smo to na presitžnim takmičenjima, i naravno u Guči.

Trubaći u Subotici su već sasvim prirodna pojava i jednostavno je teško zamisliti veselje bez da zagrme naše trube i bubnjevi. Možda nas zbog toga i zovu, pa preporučuju i vole i žele opet da vide. Mi smo trubački orkestar koji će doći i u Suboticu kada nas pozovete.

Proverite zašto kažu da bez tručbača nema šlagvorta. Pripremite Vaše uvce za naše trube.

Trubači Subotica

Svada, krštenje ili bilo koje drugo veselje bez trubača? Teško. Danas to tako ne biva.

TRUBAČI U SUBOTICI

Kao i u svakom drugom mestu garantujuemo lep provod i savršeno veselje. Neka Vaši goste pamte scenario koji ćemo osmisliti zajedno sa vama. Ili nas pustite da improvizujemo jer to najbolje znamo i radimo. Dokazano. I provereno više puta.

E pa ovako. Kada Vam dolaze gosti pored domaći na neka budu trubači. Jer tako treba i tako je lepše. Bilo gde. Ispred Vaše kuće, ili u stanu ili nekom objektu.

Trubački orkestar za veselja Veseli Momci razbudiće Suboticu i razdrmati Vaše goste. Jer mi to znamo i umemo da uradimo.

Kako započeti? Naše kontakte možete videti na sajtu. Okrenite telefon ili viber ili nas kontaktirajte na drugi način preko kontakt stranice, a mi stižemo da budemo aktivni učesnici na svadbi, veridbi, krštenju, rođendanu ili događaju koji je vama bitan.

Možete nas pozovati da se dogovorimo: +381 62 8156871