062/8156871 - Trubači za veselja Veseli momci

Svako u Srbiji zna da ne postoji veselje bez trubača. Jedinstveni zvuk trube stvara adrenalin kod ljudi od kog se mahinalno zaigra i zapeva. Upravo zato, kvalitetan trubački orkestar treba biti sastavni deo svakog veselja. Mi smo trubači za veselja i ime našeg trubačkog orkestra je Veseli momci.

trubači za svadbe

Organizacija krštenja, svadbe, rođendana ili slave ne može proći bez stavljanja trubača na vaš planer, a angažovanje kvalitetnog orkestra ,,para je vredno“. Trubački orkestar Veseli momci iz Novog Sada sviraće za vas bez obzira na povod, godišnje doba ili mesto održavanja događaja. Mi smo trubački orkestar koji će doći i u Subotu, kada nas pozovete. Bez obzira da li slavite u kući, u stanu ili možda u vikendici, svaki događaj je povod da se pozovu trubači. Svojom jedinstvenom i vrhunskom trubačkom muzikom, uživo ćemo ulepšati sve vaše trenutke. Posebno težimo da dovedemo ,,atmosferu do usijanja” i kada to postignemo, znamo da smo ispunili vaše želje, jer smo stvorili veselje za pamćenje.

Kontaktirajte trubački orkestar Veseli momci (prva truba Danijel Kostić), jer garantujemo dobar provod i najbolje slavlje! Trubački orkestar Veseli momci su renomirani bend koji je redovan gost na Guća festivalu.

Želite da poklonite mladencima ili uveselite nečije veselje rodjendan, rodjenje pozovite nas i dobićete provod koji će svi pamtiti.

Pozovite nas da se dogovorimo: +381 62 8156871

Kontaktirajte trubački orkestar Veseli momci (prva truba Danijel Kostić), jer garantujemo dobar provod i najbolje slavlje! Trubački orkestar Veseli momci su renomirani bend koji je redovan gost na Guča festivalu.

Trubači za svadbe

Planirajte i na vreme organizujte trubače za vaš radostan događaj.

Budite slobodni da nas kontaktirate na imejl: veselimomci@trubacinovisad.com ili na telefon: +381628156871 zarad nezaboravnog provoda!