062/8156871 - Trubači za veselja Veseli momci

Zrenjanin je danas jedan od najatrakitnvijih gradovi u Vojvodini i Srbiji, kako za život tako i za posao. Odlična pozicija, sve više ulaganja u infrastrukturu, obrazovanje, ekologiju čini da ovaj grad privlači sve više interesovanja.

Imate povod za veselje?

Dolazi dan koji želite da ostane večno urezan u Vaše pamćenje ali i pamćenje svih onih koji budu na njemu?

Jednostavno. Elegantno.

Kontaktirajte orkestar Veseli Momci iz Novog Sada i učinićemo da nas ne zaboravite. Ni nas, ni veselje niti taj lepi i veseli dan.

Trubači daju šarm, šmek, trubači razgaljuju dušu.

Nekada prva truba Danijel Kostić, i njegov trubački orkestar, daće malo više i razveseliće i one koji su zaboravili da se smeju. A svako veselje može biti povod da nas pozovete. I žurka i dodela diplome. I prosidba i veridba. I svadba i rođendan. Krštenje ili bilo koji drugi manji ili veći povod i eto nas, da ozvučimo vaš događaj kako priliči.

Kako započeti saradnju sa nama?

Lako. Pozovite nas i dogovorićemo se.

Želimo i trudimo se na damo sve od sebe i osvetlamo obraz gazdi koji nas angažuje. Možda i zato što nam je i cilj da nas opet pozovete ili prpeoručite najbiližima.

Niste sigurni da smo mi pravi izbor? Nema razloga za sumnju. Brojne nagrade sa prestižnih takmičenja, dobar glas o nama je sasvim dovoljan razlog da nas angažujete.

Zrenjanin će bolje zvučati uz naš trubački orkestar

Trubači Zrenjanin

Veselje sa nam je drugačije nego bez nas. Bolje, lepše, milozvučnije.

TRUBAČI ZRENJANIN

Znamo doći do vas, znamo svirati i znamo da napravimo sjajnu atmosferu. Nezaboravan provod i taj vaš veseli dan će biti još veseliji. Imate ideje za neki poseban scenario? Sprovešćemo ih u delo i napraviti dopadljiv scenario za sve goste.

Trubački orkestar Danijela Kostića je Vaša dobra odluka izbor orkestra za veselje.

Prvi korak je najlakši. Pozovite nas i mi ćemo doći u dogovorenom terminu.

Čekamo Vaš telefonski poziv i da napravimo veselje po meri: +381 62 8156871