062/8156871 - Trubači za veselja Veseli momci

Pančevo se izdvaja kao jedan od najvećih gradova u Vojvodini. Većina nas prepoznaje ovaj grad kao industrijski gigant i ne vara se u tome. Pruža dobre poslovne prilike, ali i uslove za kvalitetan život. Neposredna naslonjenost na glavni grad Beograd je komparativna prednost grada Pančeva u odnosu na mnoge druge gradove u Vojvodini i Srbiji.

I u ovom lepom gradu ljudi žive i vesele se. Proslavljaju najlepše trenutke u svom životu na razne načine i žele da s eoni pamte. A kako t bez trubača? Koje je to veselje koje ne ulepšava truba, trubači i trubački orkestar?

Jer dani slavlja dođu i prođu. A uspomene ostaju.

Ostaje pamćenje.

Ostaje zvuk orkestra, zvuk trube koji se urezuje u pamćenje i sećanje. Atmosfera koju svi vole.

Želite trubače u Pančevu?

Želite zvuk trube na Vašem veselju?

Trubači za svadbe Pančevo

Bilo da je u pitanju svadba, rođendan, veselje koje želite da priredite za najmilije pozovite nas. Ono što nas izdvaja je atmosfera koju umemo da ostvarimo zbog koje ćete nas zvati i na vaše sledeće veselje.

Svadba sa nama nije ista kao svadba bez nas.Nemojte da dopustite da se seče torta bez nas. Ukusi su različiti ali opojni zvuk trube treba da mladence uvede u novi život sa punim srcima radosti, sreće i veselja.

Prva truba orkestra Danijel Kostić je garancija kvlaiteta zvuka okrestra. Međutim, šarm i oatmosferu zna da stvori malo okrestara. Ovo je jedan od orkestara koji ume da ostane upamćen bez obzira na vrstu veselja.

Zato je trubački orkestar odlična ideja za bilo koje veselje u Pančevu.

Prvi kontakt sa našim orkestrom?

Jedan poziv rešava sve. Trubači Pančevo vam stoje na raspolaganju. Dogovorićemo se i mi poštujemo dogovoreno.

Pančevo će lepše zvučati uz našu trubu i nađu muziku

Trubači Pančevo

Znamo da se veselje ne organizuje svaki dan. Zato nam je stalo da sve prođe kako treba i sa stilom i ukusom. I da bude drugačije, nezaboravnije i svečanije.

Trubači Pančevo Kontakt - TRUBAČI U PANČEVU

Mi ćemo svirati ono što znamo a znamo toliko da mo i u Guči bili pobednici. Ipak, ako imate neke ideje za bolji scenario nastupa, zajendo ćemo ga sprovesti u delo.

Trubači Danijela Kostića će svako veselje u Pančevu ulepšati na svoj način.

Sve je lako sa nama. Običan razgovor, poziv i mi ćemo doći u dogovoreno vreme i na dogvoreno mesto.

Pozovite nas da napravimo svadbu, rođendam, krštenje, diplomu po meri: +381 62 8156871