Veseli Momci trubači za sva veselja

Zrenjanin je danas jedan od najatrakitnvijih gradovi u Vojvodini i Srbiji, kako za život tako i za posao. Odlična pozicija, sve više ulaganja u infrastrukturu, obrazovanje, ekologiju čini da ovaj grad privlači sve više interesovanja.

Imate povod za veselje?

Dolazi dan koji želite da ostane večno urezan u Vaše pamćenje ali i pamćenje svih onih koji budu na njemu?

Jednostavno. Elegantno.

Kontaktirajte orkestar Veseli Momci iz Novog Sada i učinićemo da nas ne zaboravite. Ni nas, ni veselje niti taj lepi i veseli dan.

Trubači daju šarm, šmek, trubači razgaljuju dušu.

Nekada prva truba Danijel Kostić, i njegov trubački orkestar, daće malo više i razveseliće i one koji su zaboravili da se smeju. A svako veselje može biti povod da nas pozovete. I žurka i dodela diplome. I prosidba i veridba. I svadba i rođendan. Krštenje ili bilo koji drugi manji ili veći povod i eto nas, da ozvučimo vaš događaj kako priliči.

Kako započeti saradnju sa nama?

Lako. Pozovite nas i dogovorićemo se.

Želimo i trudimo se na damo sve od sebe i osvetlamo obraz gazdi koji nas angažuje. Možda i zato što nam je i cilj da nas opet pozovete ili prpeoručite najbiližima.

Niste sigurni da smo mi pravi izbor? Nema razloga za sumnju. Brojne nagrade sa prestižnih takmičenja, dobar glas o nama je sasvim dovoljan razlog da nas angažujete.

Zrenjanin će bolje zvučati uz naš trubački orkestar

Trubači Zrenjanin

Veselje sa nam je drugačije nego bez nas. Bolje, lepše, milozvučnije.

TRUBAČI U ZRENJANINU

Znamo doći do vas, znamo svirati i znamo da napravimo sjajnu atmosferu. Nezaboravan provod i taj vaš veseli dan će biti još veseliji. Imate ideje za neki poseban scenario? Sprovešćemo ih u delo i napraviti dopadljiv scenario za sve goste.

Trubački orkestar Danijela Kostića je Vaša dobra odluka izbor orkestra za veselje.

Prvi korak je najlakši. Pozovite nas i mi ćemo doći u dogovorenom terminu.

Čekamo Vaš telefonski poziv i da napravimo veselje po meri: +381 62 8156871