Trubači za veselja - ne postoji veselje bez trubača!

Svako u Srbiji zna da ne postoji veselje bez trubača. Jedinstveni zvuk trube stvara adrenalin kod ljudi od kog se mahinalno zaigra i zapeva. Upravo zato, kvalitetan trubački orkestar treba biti sastavni deo svakog veselja. Mi smo trubači za veselja i ime našeg trubačkog orkestra je Veseli momci.

Trubački orkestar Veseli momci

Organizacija krštenja, svadbe, rođendana ili slave ne može proći bez stavljanja trubača na vaš planer, a angažovanje kvalitetnog orkestra ,,para je vredno“. Trubački orkestar Veseli momci iz Novog Sada sviraće za vas bez obzira na povod, godišnje doba ili mesto održavanja događaja. Mi smo trubački orkestar koji će doći i u Subotu, kada nas pozovete. Bez obzira da li slavite u kući, u stanu ili možda u vikendici, svaki događaj je povod da se pozovu trubači. Svojom jedinstvenom i vrhunskom trubačkom muzikom, uživo ćemo ulepšati sve vaše trenutke. Posebno težimo da dovedemo ,,atmosferu do usijanja” i kada to postignemo, znamo da smo ispunili vaše želje, jer smo stvorili veselje za pamćenje.

Kontaktirajte trubački orkestar Veseli momci (prva truba Danijel Kostić), jer garantujemo dobar provod i najbolje slavlje! Trubački orkestar Veseli momci su renomirani bend koji je redovan gost na Guća festivalu.

Širok repertoar raznih žanrova za sva veselja

Budući da sviramo na svim događajima, naš orkestar zna veliki broj pesama koje možete naručiti, uključujući kola, stare pesme, kao i pesme narodne i zabavne melodije. U nekom trenutku u toku slavlja, solo trubač će odsvirati pesme po vašoj želji. U pratnji orkestra, solo trubač će dodati spektakularni efekat vašem slavlju. Naš orkestar je spreman da kvalitetnim zvukom trube stvori dobru atmosferu, a vaše goste učini veselim i radosnim.

U narodu od davnina postoji izreka da zvuk trube podiže noge igračima, a to znači da trubačka muzika ljude ne ostavlja ravnodušnim. Naš glavni cilj jeste da svojom muzikom  napravimo dobar provod, na kom će gosti uživati i veseliti se. Stoga, sa posebnim entuzijazmom i žarom sviramo najveće hitove trubačke muzike.

Trubači Beograd Cena

Nudimo najbolje cene trubačke muzike za sve vaše događaje. Našom muzikom podstičemo dobar provod koji traje do ranih jutarnjih časova. Bilo da planirate organizaciju rođendana, slave, krštenja, svadbe, godišnjice ili nekog drugog događaja koji zahteva kvalitetnu muziku, naš trubački orkestar Veseli momci će upriličiti vaše veselje, ispunjavajući vaše muzičke želje.

Naš orkestar sastavljen je od profesionalnih trubača,  koji imaju godine iskustva u stvaranju kvalitetne muzike i dobrog provoda. Članovi našeg orkestra su veliki zaljubljenici u zvuk trube, te se stoga trude da ljubav prema ovom instrumentu prenesu i na druge, dajući sve od sebe prilikom sviranja. U našem izvođenju, svaka pesma je lek za dušu.

Vaše veselje će biti baš onako kako ste zamislili uz trubački orkestar Veseli momci. Danijel Kostić će sa svojim orkestrom napraviti veselje koje će vaši gosti zapamtiti i prepričavati godinama.

Ukoliko planirate veselje u narednom periodu i želeli biste da se vaši gosti dobro provedu  uz kvalitetnu trubačku muziku, budite slobodni da nas kontaktirate na imejl: veselimomci@trubacinovisad.com ili na telefon: +381628156871.

Naš trubački orkestar Veseli momci odazvaće se vašem pozivu i po dogovoru ćemo doći da upriličimo vaše slavlje!