062/8156871 - Trubači za veselja Veseli momci

Beograd je najveći i najmnogoljudniji grad u Srbiji. Privredni i kulturni centra Srbije. I od davnina grad koji je bio raskrsnica puteva i migracija mnogih naroda.

Ipak, ovaj grad je drugačiji.

Mnogo drugačiji.

Lepši.

Zanimljiviji.

Atraktivniji.

Dopadljviji i privlačniji.

Trubački orkestar Beograd

Kako za građane Srbije tako i za sve veći broj stranih turista kojima je on nezaobilazna destinacija u ovom delu Balkana.

Šta to ima Beograd a drugi nemaju?

Život i uvek pun pluća. Nasmejane i ljude sklone veselju, lepim stranama života. A to se neda sakriti.

Fantastičan broj restorana, spalvova, mesta za provode, atraktvnih objekata i lokacija Beograd pleni.

U takvim okolnostima nie je dpostanvo napraviti veselje koje gosti ali i domačini očekuju.

Truba i trubački orkestri više nisu pomodarstvo već prosto činjenica i nezaobliazni

Posebno u Beogradu, veselja i proslave su drugačija. Nadahnutija i prosto drugačija.

I zato ne čekajte. Obezbedite na vreme trubače za veselje, jer najbolji ne čekaju poziv danas za sutra. Njih treba da rezervišete unapred jer nisu svi trubački orkestri isti.

Najbolji orkestar za najbolje

Ne prave svi orkestri istu atmosferu i isti doživljaj. Zato pozovite nadaleko čuveni trubački orkestar Veseli Momci, prva truba Danijel Kostić, i oni će uvelilati Vaš događaj.

Bilo koje slavlje, veselje, rođendan, venčanje, svadbu, veridbu, maturu, diplomu sa svih fakulteta.

Šta čini nas Vesele momke drugačijim?

Ljubav i zaljubljenost prem našem poslu i uvek želja da budemo deo lepih događaja.

I posebno što volimo da osetimo radost, veselje zbog bilo kog povoda. I što znamo da ćete nas opet pozvati kada se za to ukaže prilika jer vas nećemo ostaviti ravnodušnima.

Možda su naši uspesi na takmičenjima, poput Guče, Vaša dodatna sigurnost da angažujete pravu ekipu i pravi trubački orkestar. Jer trubači u Beogradu nisu samo obična fraza, već najbolji od najboljih za najbolje. I zato što pored toga što volimo da sviramo mi to i znamo da radimo.

Trubaći u Beogradu su već sasvim prirodna pojava i jednostavno je teško zamisliti veselje bez da zagrme naše trube i bubnjevi. Možda nas zbog toga i zovu, pa preporučuju i vole i žele opet da vide. Mi smo trubački orkestar koji će doći i u Suboticu kada nas pozovete.

Niste sigurni da baš moraju trubači? E pa vreme je da rešite tu dilemu. Trebaju i nećete se pokajati ako nas angažujete.

Bez trube nema vrhunskog štimunga.

Trubači Beograd

Beograd čeka Vaše slavlje ili proslavu, a mi čekamo Vaš poziv da zajedno napravimo događaj koji će svim Vašim gostima ostati urezan u pamćenje kao nešto najmanje lepo a najčešće nezaboravno.

TRUBAČI BEOGRAD

Kako pokrenuti našu saradnju? Sve naše kontakte možete nači na sajtu na kontakt stranici, a mi ćemo ispoštovati dogovoreno. Cena koju ćete platiti biće deo ukupnog uživanja.

Najsigurnije je da nas pozovete na telefon: +381 62 8156871